A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Конкурси

Дата: від до Скинути

Конкурс мініатюр - результати.

Полтавським обласним центром естетичного виховання у заочному форматі був проведений конкурс мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва з темою "Витоки національної ідентичності".

10:21 14.11.2022

Конкурс мініатюр серед педагогів "Витоки національної ідентичності"

Кожного року Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді у жовтні у заочному форматі проводиться конкурс мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти, з метою розвитку творчого потенціалу, самовираження, здобуття нового педагогічного досвіду та удосконалення професійної майстерності педагогів.

12:03 31.10.2022

16.09.2022 Конкурс " За нашу спободу "

Вихованці гуртка приймають участь у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу".

10:58 26.09.2022

Чудова робота - чудові результати

Відповідно до наказу Полтавського обласного центру науково-технічного творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради від 18.04.2022 номер 23 " Про проведення обласної виставки-конкурсу науково-технічної творчості, декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва та початкового технічного моделювання" 17-31 травня 2022року.

09:49 08.08.2022

Хороші результати

У Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося довгоочікуване нагородження вихованця гуртка "Початкове технічне моделювання " Дзюби Стаса, який у травні цього року здобув два I місця у Всеукраїнському конкурсі. Брав участь у командному змаганні. Вручила Дипломи I ступеня Міністерства освіти та науки України та творчий подарунок директор Марина Дєєва. Щиро вітаємо Стаса! Бажаємо успіхів у навчанні, нових перемог, мирного неба!

14:47 02.08.2022

Хороша підготовка та чудові результати

Український державний центр позашкільної освіти спільно з Полтавським обласним центром науково - технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради організували Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, який проходив з 24 по 31 травня 2022 року. У зв'язку з запровадженням на території України воєнного стану проведення Конкурсу відбулось в онлайн форматі. Для учасників конкурсу було передбачено гнучкі умови, за якими конкурсанти брали участь у етапах Конкурсу із обладнаних безпечних місць. За рішенням суддівської колегії у командній першості: перше місце посіла "Шосткинська міська станція юних техніків Шосткинської міської ради Сумської області", друге місце - команда центру творчості дітей та юнацтва Галичини Львівської міської ради, третє місце поділили - збірна команда Полтавської області та команда Кам'янець - Подільського Центру дитячої та юнацької творчості Хмельницька область.

13:10 06.06.2022

Підготовка до Всеукраїнського конурсу

24 травня 2022 року в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося підключення до відеоконференції в Google Meet по плану проведення Всеукраїнського конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання (он-лайн формат), де ми отримали привітання та настанови від журі конкурсу.

11:50 26.05.2022

Золото на Всеукраїнських змаганнях з початкового технічного моделювання!

Вітаємо Станіслава Дзюбу та керівника гуртків Вікторію Оксьоменко з першою перемогою на Всеукраїнському рівні! Конструкторське завдання по створенню машини, робота чи будь-якого іншого механізму для відбудови України Стас виконав з високим результатом серед 25 учасників з України в онлайн-конкурсі, що відбувся 25 травня. Учасники з 16 областей та міста Києва взяли участь у змаганнях і Полтавська область здобула найбільше балів!

11:20 26.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень