A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Масові заходи

Дата: від до Скинути

28.09.2022 ДЕНЬ ТУРИЗМУ

Щорічно в усьому світі 27 вересня відзначається День туризму. Любителі подорожей та працівники туристичної сфери не забувають про це свято.

16:22 04.10.2022

01.06.2022 р. "Діти - квіти життя! Діти - це наше майбутнє!"

Немає нічого кращого, дорожчого та бажанішого в світі, ніж діти. Лише діти приносять у наше життя щастя, радість та гармонію. Тільки діти вчать нас життєвої мудрості, дарують нам сенс у житті, живлять нас силою та енергією. Діти ніколи не припиняють бути цікавими, навіть коли виростають.

10:25 03.06.2022

01.06.2022 Свято видалось на славу!!!!

День захисту дітей ми святкували, дякуючи нашим славним Захисникам! Щоб діти так раділи під мирним диканським небом, нашим мужнім Воїнам доводиться дивитись в очі війні щодня... Тому, низько схиляючи голови перед їх героїзмом, ми підготувались до свята серйозно.

10:14 03.06.2022

01.06.2022р. Захід "Діти-Захистникам".

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартовує. В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

10:10 03.06.2022

Тепла весняна зустріч на радість усім!

Надзвичайно затишно у Великих Будищах! Староста Вікторія Шостак завжди оптимістично підтримує ініціативу команди "МИ ПОРЯД". Організовує захід і особисто забезпечує трансфером педагогів Диканської ТГ, які вже втретє надають освітні творчі послуги та психо-соціальну підтримку як родинам, що тимчасово проживають на території Великобудищанського старостату, так і місцевим дітям, які вже так засумували за спілкуванням та творчими майстерками. Педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Серга, Ольга Воронянська, Марина Дєєва, за підтримки пілотованого проєкту "ПроСвіт", забезпечили майстер-класи з легкого пластиліну, яскравого фоамірану, малювання та складання пазлів. До майстерок долучилася і пані Євгенія з м. Лисичанськ, виготовляючи з дітками антистресову іграшку "Капітошка". Педагог-організатор Великобудищанської ЗОШ І-ІІІ ст. Леся Жовновата провела квест на свіжому повітрі з п'ятьма станціями: "Танцюймо разом", "Ми - українці", "Хто я?", "Вгадай слово", "Намалюй свою мрію" (де діти малювали свій незруйнований будинок, свою рідну школу). Година спілкування з нашими психологинями Inna Rokotyanska та Ruslana Yakivets досить швидкоплинна, а злагоджена робота колективу дорослих - це позитивний результат комунікації.

11:30 26.05.2022

Результати роботи.

Можливо хтось і не знає, чим займаються педагоги позашкілля.... Та планування, організація і проведення заходів відбувається у такому режимі, що іноді ми говоримо: "Про це ми подумаємо і поговоримо завтра..."

16:25 23.05.2022

Ми у вишиванках і МИ ПОРЯД!

Сьогодні справжнє свято Вишиванки відбулося у Будинку творчості! Чоловічі вишиті сорочки і жіночі плаття ми виготовляли з паперу технікою оригамі. Кожен прикрашав свій український одяг за власним бажанням технікою аплікації Батьки, тим часом, спілкувались про актуальне, наболіле і потрібне.

09:20 20.05.2022

МИ ПОРЯД у Балясному!

Дякуючи старості Балясненської громади Руслану Онищенко та директору школи Галина Артюх, педагогічний колектив Диканського БДЮТ Алла Оніпко, Оксана Серга, Olay Lyly (Воронянська) разом із психологами Ruslana Yakivets, Inna Rokotyanska, Tatyana Tishchenko щиро поспілкувались з тимчасово проживаючими родинами на базі Балясненської ЗОШ І-ІІІ ст. Тепла і активна зустріч нікого не залишила байдужими. Діти та їх батьки розповідали про свої захоплення, ділились приємними враженнями про сприйняття гостинної Диканщини. Три майстер-класи охопили понад 30 дітей, а дорослі попрацювали в групі взаємопідтримки з нашими кваліфікованими психологинями. Солодощі для дітей та дорослих привнесли сімейний затишок нашого заходу. Незабутні години промайнули швидко, а серце залишить спогади про єдність душ в часи війни.

16:41 18.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень