A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Масові заходи

Дата: від до Скинути

13.05.2022 Зараз ми єдині і щирі, як ніколи..

Зараз ми єдині і щирі, як ніколи... Мріємо про славну Батьківщину - квітучу і рідну! Уявно відбудовуємо її вже зараз силою Віри, Любові й Надії! Підтримуємо наших Захисників, що життя не шкодують за нашу Країну! Шануємо гостей на землі нашій милій! Все буде Україна!!!

08:30 13.05.2022

12.05.2022. "Ми поряд..."

В Будинку творчості продовжуються зустрічі з родинами, які тимчасово проживають в Диканці. Сьогодні ми "відбудовували" Україну за допомогою лего-конструктора та власноруч виготовляли яскраву і мудру сову. Батьки дітей, тим часом, поспілкувались у затишній кімнаті, здобуваючи нові враження, щоб (сподіваємось) в майбутньому з теплом згадати ці диканські поседеньки.

16:50 12.05.2022

11.05.2022р. І знову були МИ ПОРЯД!

Маштабування пілотного проєкту ГО Центр інноваційної освіти "Про. Світ" спільно з педагогічним колективом будинку дитячої та юнацької творчості та районною організацією Червоного Хреста України здійснюється завдяки співпраці з громадами сільських старостатів. Зустрічі з родинами, які тимчасо змінили місце проживання, надають позитивні емоції, радість спілкування, єднання в добрих намірах комунікативної взаємопідтримки!

10:59 12.05.2022

Різдвяні зустрічі в бібліотеці!

Напередодні третього великого свята Богоявлення, що в народі відоме, як Водохреща, культорганізатор будинку творчості Алла Оніпко з директором Марина Дєєва відвідали юних читачів Диканської публічної бібліотеки! Чарівна святкова атмосфера, по сімейному затишна, по духовному свята, по українському щедра! Проминули Новорічні свята з яскравими колоритними спогадами про щедрівки і колядки, кутю і подарунки від хрещених, варенички на Меланку та засівання на святого Василя! Гарні побажання з подарунками від отця Євгенія, духовні та народні цікавинки від Тетяни Михайлик і Алли Оніпко! А на завершення - щедрівки від чарівного тріо "Нова радість стала" та "Добрий вечір тобі"

16:51 17.01.2022

Новорічні пригоди у творчому будиночку!

У ці святкові дні хто, як не дитина, чекає дива? Увесь Будинок творчості засяяв прикрасами та вогнями в очікуванні Санта Клауса, Святого Миколая чи Діда Мороза (багато імен має цей улюблений дитячий Чарівник), щоб перетворити новорічне свято на казку! Керівники гуртків Виктория Оксёменко та Марина Дєєва разом з культорганізатором Алла Оніпко та волонтером ТЧХУ Богдан Гришин створили для дітей справжню пригоду! Сучасний і молодий Чарівник завзято відповідав на запитання дітей, намагаючись не говорити неправду, танцював, уважно слухав вірші та привітання, підбадьорював дітей, закликав до справ добра і милосердя в Новорічно-Різдвяні дні. Діти активно розповідали вірші, дарували Новорічні привітання, гралися, танцювали та не залишилися без подарунків, за які щиро дякуємо директору ТОВ "Інверт" Ларисі Пічкар та всьому її колективу!

09:21 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень