A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Масові заходи

Дата: від до Скинути

Позашкілля - це душа дитини!

Яскраво відкрили двері закладу Позашкільної освіти - Диканського БДЮТ для нового 2021 - 2022 навчального року. Педагогічний колектив планує набрати 500 вихованців для 30 гуртків науково-технічного, художньо-естетичного, еколого-натуралістичного та соціально-реабілітаційного напрямів. Одинадцять кваліфікованих і досвідчених педагогів вже формують групи дітей, щоб з 15 вересня розпочати гурткові заняття. Презентація керівниками усіх гуртків, нагородження активних вихованців БДЮТ і танцювального колективу Квітограй", флешмоб та веселі рухалки з керівником хореографічного гуртка, пісні від керівників вокальних гуртків, майстер-класи з технічної та декоративно-ужиткової творчості для гостей свята "День відкритих дверей", солодкі подарунки дітям від ТОВ "Інверт", виступи вихованців з демонстрацією своїх виробів, розповідь дітей про досягнення - яскрава веселка, що після раннішнього дощу обігріла наші серця.

11:45 04.09.2021

Майстер-класний вечір "Моя квітуча Україна"

7 серпня педагогічний колектив Диканьсого БДЮТ розпочав низку районних заходів, приурочених 30-річчю Незалежності України. Дощовий суботній день завершився цікавим і яскравим заходом на території молодіжного простору "Яблуко". Більше 70 дітей і молоді нашої територіальної громади змогли попрацювати умілими ручками на чотирьох майстер-класах з креативними керівниками гуртків будинку творчості та порадувати себе аквагримом від нашої художниці Анжели Кравченко.

18:07 09.08.2021

Чекаючи зелених свят!

Свято-Троїцький 200-річний храм - культурна спадщина Диканьки, перлина нашого краю. Відвідали сьогодні святиню 35 вихованців з трьох гуртків разом зі своїми керівниками Вікторією Оксьоменко, Оленою Ждановою та автором цих рядків. Культорганізатор БДЮТ, керівник гуртків соціально-реабілітаційного напрямку Алла Оніпко розпочала розповідь про храм. Продовжив екскурсію настоятель храму отець Євгеній, який ласкаво благав дітей бути обережними під час літніх канікул, слухати батьків, дорослих, вчителів та зростати добрими дітьми, назвавши дітей янголами.

14:33 04.06.2021

Зустріч з апаратом Морзе!

Не зважаючи на дощове літо, юні радіолюбителі і радисти провели цікавий патріотичний день, відвідавши місця бойової слави та Краєзнавчий музей. Були вражені справжньому апарату Морзе, який у гарному стані зберігають працівники музею. Галина Іванівна, як завжди, провела екскурсію, вміючи зацікавити дітей різного віку. Яскравіні спогади залишить цей день.

08:30 04.06.2021

Ніхто не забутий, ніщо не забуте...

Співпраця педагогічного колективу Будинку творчості із головою Диканської районної Ради Ветеранів Валентиною Якименко дала плідний результат у святковий день 77-ої річниці визволення Диканщини від окупантів.

15:03 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень