A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Підсумок конкурсу "Від Вербної неділі до Великодня"

Дата: 11.05.2021 10:06
Кількість переглядів: 77

ПІДСУМКИ ФОТОЧЕЛЕНДЖУ "Від Вербної Неділі до Великодня"

Ось і прийшов час підводити підсумки фоточеленджу "Від Вербної Неділі до Великодня", що проходив з 25 квітня до 10 травня 2021 року.

З великою Пасхальною радістю ми споглядали яскраві фото 41 учасника, вихованців Будинку творчості різних вікових категорій. Дякуємо ВАМ, шановні діти, за патріотизм та духовність у своїх фото-шедеврах! Дякуємо батькам і рідним за підтримку своїх сімейних фото! Дякуємо усім друзям нашої сторінки за активність онлайн-голосування, що залучило до PR-заходу БДЮТ більше вболівальників та прихильників дитячої творчості!

За найбільшою кількістю онлайн-голосів у фоточеленджі "Від Вербної Неділі до Великодня"

ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОГОЛОШУЮТЬСЯ:

І місце - Бринь Аріна, 6 років, поробка "Великодній кошик" (вихованка Народознавчого гуртка "Джерело", керівник гуртка Ольга Воронянська), отримала 251 голос;

ІІ місце - Слинько Артем, 8 років, поробка "Великоднє яєчко з бісеру" (вихованець гуртка "Бісероплетіння", керівник Ольга Воронянська), отримав 217 голосів;

ІІІ місце - Жданов Михайло, 8 років, Вовк Поліна, 11 років та Вовк Євгенія,11 років, "Запашні пасочки" (вихованці гуртка "Культура мови та спілкування", керівник гуртка Олена Жданова), отримали 172 голоси.

Оскільки "Великдень" - це сімейне свято, вручення нагород та подяк переможцям фоточеленджу, які залучили найбільше вболівальників на сторінку Диканського будинку дитячої та юнацької творчості, відбудеться о 14-30 год. 14 травня 2021 року, саме на Міжнародний день сім'ї, у приміщенні БДЮТ (смт. Диканька, вул. Незалежності, 117, ІІ поверх, кабінет №2).

Щиро дякуємо вихованцям БДЮТ, які взяли участь в челенджі та всім небайдужим, хто підтримав діток та їх творчість!

Методист Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень