A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Автопортрет

Дата: 02.04.2021 10:10
Кількість переглядів: 45

Автопортрет - саме про це піде мова на сьогоднішньому дистанційному занятті.

Взагалі то портрет - є високим мистецтвом. Адже, найважче передати риси обличчя, емоції, соціальну приналежність людини, її душевний стан і відобразити це в кожній зморшці без прикрас.

Селфі - це теж різновид автопортрету, іноді це переходить в самолюбування і одразу ж виставляється в соціальні мережі. Але ж посміятись над собою буває корисно. Звісно, зробити селфі не треба докладати великих зусиль, але воно може стати в нагоді, допомагає знайти потрібний ракурс і освітлення, а потім як будь- яке фото стати зразком для змальовування.

Зовсім інша справа автопортрет. Це було притаманне і творчості Кобзаря, саме завдяки його роботам ми багато дізнаємось про труднощі, на його життєвому шляху. Іноді його портрети ставали шаржами, коміксами, адже почуття гумору - це прояв інтелекту, саме це іноді піднімає нам настрій і самооцінку, в особливо важкі періоди нашого життя. Тож спробуємо...

Сьогодні малюнок за бажанням, і ви , діточки, зможете намалювати себе. Пам'ятаємо що це автопортрет, тому змальовувати краще з відображення в дзеркалі чи з фото.

Керівник гуртка образотворчого мистецтва - Артюх Світлана.

#диканськийбудиноктворчості

Автопортрети Т Шевченка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень