A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

05.05.2022р."Толерантність - врятує світ".

Дата: 06.05.2022 10:28
Кількість переглядів: 38

Сім’я — модель толерантного суспільства.

Діти такі безпосередні, що іноді вони, не бажаючи навмисне чинити зло, часто ображають товариша, або перехожого. Неможливо виховати гармонійну особистість, якщо дитина не розумітиме, як правильно поводитися з людьми не такими, як усі.

Люди різняться нацією, релігією, зовнішнім виглядом і захопленнями. Інколи це виглядає незвично чи смішно, навіть шокує. Але варто проявляти стриманість, виховувати повагу до людини, до самого себе. Неможливо прищепити толерантність дитині, яка сама себе не поважає.

Кожен є невіддільною частиною суспільства, живемо ми в цивілізованому світі, де постійно доводиться контактувати з багатьма різними людьми. Саме тому дітей слід привчати толерантно ставитися до всіх. А сім’я має бути прикладом, саме в ній можливо діти навчаються терпимості та співчуття, адже рідні, як ніхто здатні виховати в людини ці якості характеру. Якщо навчитися терпимо ставитися до рідних, то стосовно інших це буде значно легше зробити.

Будьте завжди толерантними самі та навчайте цього своїх дітей. Адже це допоможе досягти успіхів у житті.

До вашої уваги пропоную перегляд мультфільмів дорослим разом зі своїми дітками, щоб добре закріпити поняття про толерантність.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень