A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

День Захисту дітей в Диканській громаді!

Дата: 03.06.2022 10:31
Кількість переглядів: 34

 

Яке щастя після 2 років карантину чути дитячий гомін на подвір'ї дитячого майданчика Диканьки! Але смуток в серці залишається від гіркої війни та страшної долі українців в місцях запеклих боїв... Тому, свято видалося патріотичним, бо майоріло жовто-блакитними кольорами, було пронизане українською щедрістю, гостинністю і дбайливістю про Воїнів-Захисників.

Педагоги Будинку творчості охопили понад 100 дітей в майстерках, які підготували для різновікових груп. Маленькі діти виготовляли веселого павучка з Елена Жданова, діти старшого віку власноруч плели патріотичні браслети з Вікторія Оксьоменко та ліпили українські сердечка з легкого пластиліну з Ольгою Воронянською. В організації благодійного ярмарку "Діти - Захисникам" працювали разом з Алла Оніпко, де реалізували неабияку кількість смаколиків.

Керівник вокального гуртка Юрій Москаленко був задіяний як в організаційних моментах свята, так і в квесті, що організували колеги з РЛП "Диканський"

Голова районної організації ТЧХУ Наталія Мельник, в рамках проєкту по психо-соціальній підтримці, радувала дітей гостинцями, охоплюючи також родини, що тимчасово проживають на Диканщині. Співпраця з Полтавською організацією Товариства Червоного Хреста України педагогічного колективу БДЮТ сягає вже 5 років! Як волонтери ТЧХУ наші педагоги продовжуть працювати і в літній період, залучаючи дітей до творчого відпочинку умілими ручками.

Дякуємо директору ТОВ "Інверт" Ларисі Пічкар за багаторічну співпрацю з нашим закладом позашкільної освіти та виконавчому директору Віктору Івановичу за благодійну допомогу для творчих дітей ("Диканської перлинки" для майстер-класів в літній оздоровчий період).

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень