A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

16.05.2022 Гурток " Природа і фантазія "

Дата: 17.05.2022 10:42
Кількість переглядів: 33

У нас за вікном весна в повітрі кружляє велика кількість комах тут і працьовиті бджоли, набридливі мухи, різнобарвні метелики та симпатична божа корівка .Ця маленька комаха дуже корисна , вона захищає наші городи від шкідників : попелиці та павутинного кліща.Існує більше 400 видів сонечок .Сьогодні пропоную вам майстер-клас з виготовлення голківниці " Божа корівка". Для виконання виробу нам знадобиться. дві половинки листа картону, одна зеленого кольору, інша будь-якого іншого кольору, шматочок червоної трикотажної тканини овальної форми, шматочок вати або синтепону, клей олівець, смужка чорного паперу для оформлення, чорний фломастер. нитка і для петельки .

За трафаретом обводимо листок на картон, робимо дві заготовки, на зеленому листку обводимо овал для отвору під сонечко. вирізаємо,

Далі накладаємо тканину, вату і трошки заглиблюємо в отвір.

Потім тканину прибираємо, наносимо навколо отвору клей і приклеюємо тканину.

На другий листок повністю наносимо клей, добре змащуємо край , накриваємо ним перший листок, поєднуємо краї , добре витираємо серветкою. Якщо краї не зовсім поєдналися, підрізаємо їх ножицями.

Далі звертаємо смужку чорного паперу гармошкою і вирізаємо кружечки для оформлення сонечка. Приклеюємо голову, кружечки на крильця, малюємо на спині полосу , малюємо ніжки .

Залишилося приклеїти петлю на зворотному боці листка, що ми і робимо за допомогою нитки і клею голківниця" Божа корівка"готова. Тепер у мами є певне місце, куди можна встромити голки

Керівник гуртка Требко М.

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень