A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

24 - 25.05 2022р."Юні радіолюбителі"

Дата: 26.05.2022 10:45
Кількість переглядів: 31

Тема дистанційного заняття: Підведення підсумків роботи гуртка "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку" за 2021 - 2022 н.р.

Шановні діти! Закінчується навчальний рік і гурткові дистанційні заняття також. У ІІ півріччі, звичайно, ми багато втратили без оф-лайн спілкування, але в тому не наша провина. Ми не обирали час, в якому доводиться жити і використовували усі засоби живого спілкування, дякуючи новітнім освітнім технологіям.

У зручний для вас час, після виконання домашніх завдань програми загальньої середньої освіти, ви брали участь у дистанційному навчанні, переглядаючи цікаві відеоролики, виконуючи різні завдання, спілкуючись в тестах з радіозв'язку за допогмогою мобільних телефонів українською і англійською мовами. Відповіді на питання дистанційних занять, звіти тестів радіозв'язку, відгуки ви надсилали у групу Viber "Зірки ефіру" та на сторінку групи соціальної мережі "Диканський БДЮТ" Facebooк. Найактивнішими в он-лайн навчанні були Владислав Рокотянський, Стас Чипенко, Євгеній Лидзар, Маргарита Король, Данило Плужник, Ірина Савчук.

Взагалі, за 2021 - 2022 навчальний рік, завдяки І півріччю, в якому ми працювали у звичному оф-лайн режимі, ми маємо гарні здобутки та перемоги. І командне міце в Полтавській області зі спортивної радіопеленгації, ІІ командне міце в Полтавських обласних змаганнях з радіозв'язку на коротких хвилях, ІІІ командне місце у заочних обласних змаганнях з радіозвязку на КХ та 7 командне місце у Всеукраїнських змаганнях з радіозв'язку на КХ "Зірки ефіру". В особовому заліку маємо: 10 призових місць в обласних змаганнях з радіозв'язку на КХ та 5 призових місць зі споривної радіопеленгації, з них 6 золотих медалей, 3 срібних та 6 бронзових нагород.

Гарні вихованці радіогуртка здобувають знання та навички з комунікації, радіотехніки, засвоєння азбуки Морзе, займаються корисною справою як для особистого всебічного розвитку, так і для майбутнього нашої країни. Патріотичне виховання на гурткових заняттях забезпечує високі духовні та моральні якості дітей.

Керівник гуртка Марина ДЄЄВА

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень