A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Конкурс мініатюр серед педагогів позашкільної освіти

Дата: 18.10.2021 11:20
Кількість переглядів: 69

19 жовтня Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради (ПОЦЕВУМ) проводиться обласний конкурс мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти у заочному форматі. Тема конкурсу в цьому році досить обширна - "Обереги - сакральні символи через плин віків".

Метою даного конкурсу є розвиток творчого потенціалу педагогів, здобуття нового педагогічного досвіду та удосконалення професійної майстерності.

Талановиті педагоги, майстрині, чудові рукодільниці Диканського будинку дитячої та юнацької творчості Серга Оксана з роботою "Щастя в домі" (в'язання гачком), Кравченко Анжела з роботою "Сімейні обереги" (образотворче мистецтво), Воронянська Ольга з роботою "Обереги роду" (бісероплетіння) та Оксьоменко Вікторія з роботою "Духовні обереги" (пластилінографія) взяли участь в конкурсі, втіливши свої творчі ідеї та креативні задуми. Нам роботи дуже подобаються! Як їх оцінить компетентне журі? Щороку ми чекаємо гарних результатів!

Бажаємо успіхів та перемоги нашим педагогам!

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості

На зображенні може бути: Оксана Серга та у приміщенні

Можливо, це художній твір Anzhela Kravchenko та птах

Можливо, це художній твір Olay Lyly

Можливо, це художній твір 1 person

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень