A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Фотовиставка до Дня Соборності

Дата: 12.01.2021 11:21
Кількість переглядів: 82

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Такою датою для України стало 22 січня 1919 року - день ухвали Акту Злуки ЗУНР І УНР і до сьогодні 22 січня 2021року. Цій даті судилося навічно увійти в історію України величним національним святом - Днем Соборності. З нагоди такого дня Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму було оголошено фотовиставку на тему "Україна - це ми!", в якій взяли участь вихованці Диканського Будинку дитячої та юнацької творчості: Олефіренко Анна (керівник Артюх С.М.), Танасійчук Софія (керівник Серга О.М.) та Огуй Дарія зі своїми однокласниками (Гринь К.Ю.)

Завдання цієї фотовиставки - формування в учнів почуття національної гідності, патріотизму, причетності до історії минулого та сьогодення України, формування комунікативних навичок та соціалізації.

У процесі підготовки до фотовиставки вихованці з батьківської допомоги ознайомилися з державними символами України, дізналися про історію їх походження, доторкнулися до історичного минулого українського народу. Діти вірять, що територіальна цілісність України, скроплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишиться непорушною.

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень