A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Тепла весняна зустріч на радість усім!

Дата: 26.05.2022 11:30
Кількість переглядів: 38

Надзвичайно затишно у Великих Будищах! Староста Вікторія Шостак завжди оптимістично підтримує ініціативу команди "МИ ПОРЯД". Організовує захід і особисто забезпечує трансфером педагогів Диканської ТГ, які вже втретє надають освітні творчі послуги та психо-соціальну підтримку як родинам, що тимчасово проживають на території Великобудищанського старостату, так і місцевим дітям, які вже так засумували за спілкуванням та творчими майстерками. Педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Серга, Ольга Воронянська, Марина Дєєва, за підтримки пілотованого проєкту "ПроСвіт", забезпечили майстер-класи з легкого пластиліну, яскравого фоамірану, малювання та складання пазлів. До майстерок долучилася і пані Євгенія з м. Лисичанськ, виготовляючи з дітками антистресову іграшку "Капітошка". Педагог-організатор Великобудищанської ЗОШ І-ІІІ ст. Леся Жовновата провела квест на свіжому повітрі з п'ятьма станціями: "Танцюймо разом", "Ми - українці", "Хто я?", "Вгадай слово", "Намалюй свою мрію" (де діти малювали свій незруйнований будинок, свою рідну школу). Година спілкування з нашими психологинями Inna Rokotyanska та Ruslana Yakivets досить швидкоплинна, а злагоджена робота колективу дорослих - це позитивний результат комунікації.

Звичайно, солодкий стіл від нашої районної організації ТЧХУ та проєкту "ПроСвіт", кава і чай для дорослих за українськими традиціями гостинності. Доречі, пані Євгенія відмітила, як щедро пригощають великобудищани! "Приносять солодкі гостинці, випічки, зимові закрутки, пригощають і все таке смачне!", - дякувала від усієї родини, що проживає вже другий місяць у будинку Володимира Губар.

Усі задоволені - і діти, і ми, і навіть сирени милували тишою... Бо ми не хочемо війни і на час заходу забули всі про неї...

Ми будемо поряд і біля Ваших дітей, шановні старостати Диканщини! Допоможіть лише доїхати до Вас!

Колектив БДЮТ, команда "МИ ПОРЯД", Волонтери ТЧХУ

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень