A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Обласний онлайн-конкурс з початкового технічного моделювання

Дата: 23.03.2021 11:32
Кількість переглядів: 96

 

 23.03.2021  та 24.03.2021 був проведений обласний онлайн-конкурс з початкового технічного моделювання, який прходив у два етапи: теоретичний залік та конструкторське завдання.

Полтавський обласний Центр науково-технічної творчості якісно організував онлайн-формат конкурсу, провів підготовчі тренувальні роботи.

Участь у конкурсі взяли двоє вихованців: Бабенко Аліна, вихованка Диканського БДЮТ (керівник гуртка ПТМ Вікторія Оксьоменко) прийняла участь у 1-му теоретичному завданні (з 10.00 до 10.45) обласного конкурсу з початкового технічного моделювання. Дякуємо Аліночці, яка справилася із складними технічними 20-ми завданнями, що надійшли у тестах.

з 11-45 год. 2-й учасник Дзюба Станіслав, вихованець Диканського БДЮТ (керівник гуртка ПТМ Вікторія Оксьоменко) на протязі двох годин працював перед камерою ноутбука у 2-му конструкторському завданні обласного конкурсу з початкового технічного моделювання. Завдання занадто цікаве: конструювання космічної дослідницької станці. Попередньо виготував з паперу циліндр, конуси, призми, зрізані призми, куби і конструював власну космічну станцію. Назвав її "ПКСМ" - пілотована космічна станція на Місяці. Захистив роботу разом із керівником гуртка. Дякуємо Станіславу, що дуже добре виконав конструкторське завдання. 

24 березня продовжив роботу обласний конкурс з ПТМ.

Спортивно-технічне завдання 2-го учасника Дзюби Станіслава, який працював з 10-00 години на протязі 45 хвилин в режимі онлайн, - конструювання планера з картону та дерева. Стас самостійно виготував планер за схемою, дотримуючись вказаних конструкторських параметрів і розмірів, забезпечивши відповідне балансування планера на одному вказівному пальчику. Із завданням наш учасник справився другим (з 8 учасників), захищала роботу керівник гуртка Вікторія Оксьоменко першою. Ми задоволені власним результатом, а що вирішить компетентне журі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості дізнаємося після  підведення підсумків.

24 березня з 12-45 до 14-50 годин нове технічне завдання виконувала 1-ша учасниця команди Диканського БДЮТ Бабенко Аліна. Інструкція та схеми для "Робота" прийшли на електронну адресу за 5 хвилин до початку змагань. Аліна самостійно виконала завдання та першою із 8 учасників заявила про готовність "Робота". З вдячністю команді БДЮТ, гостинцями від ТЧХУ і гарними враженнями ми закінчили участь в дводенному марафоні початкового технічного моделювання.

Керівник гуртка Вікторія Оксьоменко, вихованці гуртка ПТМ Аліна Бабенко і Станіслав Дзюба на високому рівні презентували позашкілля Диканщини. Дякуємо їм! Чекаємо на підсумки обласного конкурсу.

На фото: встановлення зв'язку для онлайн-конкурсу з допомогою керівника гуртка і самостійна робота учасників.

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень