A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

26.05.2022р."Мирись,мирись,мирись і більше не сварись...

Дата: 26.05.2022 11:35
Кількість переглядів: 31

Дитячі сварки - справа дуже важлива і вкрай тонка. Без дитячих сварок не можна обійтись у становленні особистості дитини та в здобутті навичок спілкування в дитячому колективі. Можливо, тому неможливо уникнути, повністю запобігти, сховатися від дитячих проблем!

Тяжко на серці, коли посваришся з другом. І перепрошувати своїми словами часом непросто. Тож діти вигадали альтернативну форму — ритмічні віршики, які швидко поліпшують настрій і відновлюють дружбу. Назвали їх просто — мирилки.

Мирилки – невеличкі віршики чи пісеньки, розраховані на те, щоб забути недавню сварку, відновити товариські стосунки. Хоча мирилки простенькі за змістом і формою твори, коефіцієнт її корисної дії значний. Вони вносять у бурхливе дитяче життя мирне начало, знижують напруження, викликане конфліктними ситуаціями, що спалахують, як правило, без поважних причин.

Нижче подані різноманітні віршики-мирилки, які можна вивчити і потім застосовувати у випадку, коли виникне сварка з товаришем, які допоможуть відновити відносини із другом.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень