A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Конфлікт. Насильство. Булінг. Розпізнавання та алгоритм дій працівника освіти

Дата: 03.11.2021 11:46
Кількість переглядів: 60

Така тема тренінгу (з практичним психологом Інною Рокотянською) об'єднала педагогів Диканського БДЮТ для підвищення компетентності в нині актуальних питаннях психології. Корисна і доступна інформація зачепила внутрішній світ кожного учасника з різних сторін і з різною силою....та байдужих до теми заняття не було. Розібралися з основними поняттями, навчилися розпізнавати їх теоретично, а на практичній частині тренінгу засвоїли істини, які допоможуть в майбутньому (як у повсякденному житті в соціумі, так і на робочому місці у закладі позашкільної освіти) діяти правильно, впевнено і професійно.

Дякуємо коліжанці Інні Олександрівні за недаремно відведений для нашого колективу час! Співпраця з психологічною службою конче необхідна для педагогічного колективу, де за браком фінансування відсутній практичний психолог.

А питань у закладі позашкільної освіти, де в гуртках працюють різновікові діти ще й з різних шкіл, різних класів, повірте, достатня. Психологи області на методичному об'єднанні (в серпні цього року) дивувались, як наш заклад не має практичного психолога? Сподіваємося, що покращення прийдуть і освітнє середовище Диканського БДЮТ буде повноцінним!

Директор Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості

На зображенні може бути: 8 людей, включаючи Olay Lyly, Оксана Серга, Yurii Moskalenko, Марина Дєєва і Елена Жданова, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень