A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Перемога за нами!!!

Дата: 11.02.2021 11:56
Кількість переглядів: 72

8 лютого був проведений обласний заочний конкурс "Космічні фантазії" на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості, з метою розвитку творчих здібностей дітей та підлітків, їх зацікавлення дослідженням Землі та космосу. Керівники гуртків Серга О.М., Артюх С.М. та Оксьоменко В.В разом зі своїми вихованцями досить відповідально віднеслися до виконня робіт, використавши свою фантазію, вміння, творчі здібності та доклавши максимум зусиль. Саме все це і дало плідні результати та призові місця!

За результатами підведених підсумків отримали такі призові місця:

Керівник гуртка "Початкове технічне моделювання" Оксьоменко Вікторія Вікторівна разом зі своїми гуртківцями Єлмановою Альоною, Дзюбою Станіславом та Олійником Єгором виконали ракету у 3D форматі та поринули у космічний простір "За мріями до зірок" і отримали І місце у номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" молодша група.

Керівник гуртка "Образотворче мистецтво" Артюх Світлана Михайлівна зі своїми вихованцями Єлмановим Микитою, Сулимою Анною та Макаровим Данилом змогли відобразити власне бачення космосу у роботі "Космос очима дітей" і отримали ІІ місце у номінації "Образотворче мистецтво" молодша група.

Керівник гуртка Серга Оксана Миколаївна зі своїми гуртківцями Марченко Оленою та Слинько Олександрою настільною грою поринули у "Космічні пригоди" і завоювали ІІІ місце у номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" молодша група.

Щиро дякуємо нашим вихованцям на чолі із керівниками гуртків за активну участь у конкурсі!

Вітаємо із перемогою, так тримати і надалі!

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень