A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Червоний хрест у розумі, в душі і серці!

Дата: 26.09.2020 12:00
Кількість переглядів: 81

24 вересня в приміщенні Галереї Мистецтв міста Полтави відбулася ХХV звітно-виборча конференція Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Волонтерство на Диканщині представляли голова районної організації ТЧХУ Наталія Мельник та автор цих рядків. Виступ з презентацією роботи волотерів Диканьки прославив наш край, де активно пропагується волонтерський рух ТЧХУ. У доповіді наведено ряд заходів від волонтерів ТЧХУ (педагогів Будинку творчості) по психосоціальній підтримці дітей в рамках реалізації проєкту "Сприяння захисту, добробуту та соціальної згуртованості вразливих груп населеня України", яких проведено 68 із залученням понад 2000 дітей. Розповіла про роботу у напрямку активізації донорства в районі з власної ініціативи (є акивний донор із студентських років) та щедрої підтримки волонтерства колективом Диканського БДЮТ (виготовлення і вручення подарунків для почесних донорів району та тих, хто вперше залучився до акції "Подаруй краплину крові!").

Звіт голови Полтавської обласної організації ТЧХУ Ірини Плюсніної за 5 років, обговорення звіту та процедура таємного голосування за голову організації на наступні 5 років пройшли у дружій робочій остановці. Ірину Аркадіївну привітали з обранням та побажали нових творчих здобутків і гарних волонтерів Червоного Хреста у поміч!

Всі ми отримали наочні матеріали щодо профілактики захворювання на COVID-19, які будемо розміщати в закладах району, пропагуючи уважність і свідомість громадян в часи пандемії коронавірусу. Дякуючи співпраці з районною владою та районними організаціями, волонтери нашої організації ТЧХУ готують акцію до Дня похилого віку: вітання найстаріших жителів району, вручення їм продуктових наборів, відвідування одиноких пристарілих у Будинку Ветеранів в селі Великі Будища.

Вода на Землі не сама для себе, а щоб напоїти все живе... Квіти пахнуть не самі для себе, а щоб подарувати радість і благоухання оточуючим.. І сонце не світить само для себе, а зігріває своїм теплом усіх нас! Тому і Людині не личить жити лише самій для себе, бо поряд чекають на стакан чистої води, кусочок свіжого хліба, лагідне відношення, турботу, піклування і підтримку... Не залишаймо тих, хто цього потребує!

Волонтер ТЧХУ Марина Дєєва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень