A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Хороша підготовка та чудові результати

Дата: 06.06.2022 13:10
Кількість переглядів: 28

Український державний центр позашкільної освіти спільно з Полтавським обласним центром науково - технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради організували Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, який проходив з 24 по 31 травня 2022 року. У зв'язку з запровадженням на території України воєнного стану проведення Конкурсу відбулось в онлайн форматі. Для учасників конкурсу було передбачено гнучкі умови, за якими конкурсанти брали участь у етапах Конкурсу із обладнаних безпечних місць. За рішенням суддівської колегії у командній першості: перше місце посіла "Шосткинська міська станція юних техніків Шосткинської міської ради Сумської області", друге місце - команда центру творчості дітей та юнацтва Галичини Львівської міської ради, третє місце поділили - збірна команда Полтавської області та команда Кам'янець - Подільського Центру дитячої та юнацької творчості Хмельницька область.

У складі збірної команди Полтавської області брали участь: старша група - Дзюба Станіслав, вихованець Диканського будинку дитячої та юнацької творчості, Ревегук Антон, вихованець Комунальної установи " Гадяцький Будинок дитячої та юнацької творчості" Гадяцької міської ради.

молодша група - Аксьонов Яромір, вихованець Полтавського міського центру позашкільної освіти Полтавської міської ради, Тютюник Захар, вихованець Комунального закладу "Карлівський міський центр позашкільної освіти" Карлівської міської ради.

Вітаємо всіх учасників конкурсу та бажаємо нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів, прагнути до своєї заповітної мрії та вірити в себе!

Дзюба Стас продемонстрував свої високі знання та вміння під час проведення Конкурсу при виконанні технічного та творчого завдання. У кожному завданні здобув перші місця. Чекаємо на дипломи для святкового вітання нашого переможця. Дякую, тобі Стас, за твої вміння, знання, наполегливість, старанність, креативність, терпіння, власну думку. Це було не легко....але ти справився на відмінно!Ти МОЛОДЕЦЬ!

Дякуємо організаторам Конкурсу за запрошення. Дуже цікаво та пізнавально пролетів тиждень, почерпнула для себе, багато нового та корисного для подальшої роботи з нашими дітками. Дуже приємно, коли підсумовуючи результати першого в історії онлайн конкурсу з ПТМ, наше компетентне журі, не залишило жодну ДИТИНУ без уваги.

Керівник гуртка "Початкове технічне моделювання" В.Оксьоменко

#диканськийбудиноктворчості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень