A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

1 червня день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії.

Дата: 06.06.2022 13:25
Кількість переглядів: 45

Саме в дітях про продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини та край.

У Міжнародного дня дітей є свій офіційний символ - прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені фігурки - червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість.

Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з еслакацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні - це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Провели майстер-клас з Настя Федотченко по виготовленню патріотичного браслета з атласних стрічок з усіма бажаючими дітками та їхніми батьками. Цікаво було всім і дорослим, і малим. Блиск очей був і у матусь, які з радістю допомагали діткам впоратися з завданням. Брали участь у благодійному ярмарку, Анастасія наплела 31 шт. браслетів, які швидко розкупили.

Разом ми - сила!

Керівник гуртків В.Оксьоменко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень