A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

"Козацька спритність"

Дата: 19.10.2020 13:45
Кількість переглядів: 144

Запорізька Січ! Мабуть немає жодної людини на нашій багатостраждальній та славній Україні, яка б не знала про Запорізьку Січ, січове лицарство, героїчні звитяги та про походи і подвиги славних козаків.

Козаки - це вільні люди.

Козаки безстрашні всюди.

Козаки - борці за волю,

За народну щастя й долю.

Козак - це людина чесна і смілива

Найдорожче йому - Батьківщина!

Саме 16 жовтня до Дня Козацтва був проведений квест "Козацька спритність" для учнів 3-го класу Диканського НВК імені М.В. Гоголя, вихованців гуртка "Культура мови та спілкування".

Було створено три команди "Січові стрільці", "Спритні козаки" та "Козацька булава", які повинні були пройти чотири станції:

1 станція - "Козацька вікторина", вихованці прослухали питанні про козаків на які потрібно було дати правильну відповідь та дізналися про цікаві факти з життя та побуту козаків ( відповідальна Жданова О.В.);

2 станція - "Склади пазли", склавши їх, можна було дізнатися про захоплення та заняття козаків (відповідальна Серга О.М.);

3 станція -" Збий ворога - бусурмана", кожна команда повинна була розгромити "бусурманське військо" (кеглі) (відповідальна Оксьоменко В.В.);

4 станція - "Намалюй малюнок", вихованці показали свої творчі здібності та обізнаність в козацьких атрибутах, намалювавши гарні яскраві малюнки на асфальті ( відповідальна Артюх С.М.).

Всі три команди досить добре справилися із поставленими завданнями і показали свою спритність, кмітливість, винахідливість, творчість, мужність та гострий розум!

По закінченню кожна команда отримала солодкі призи та маленькі подарунки. Щиро вдячні Кабцану Олександру Георгійовичу за спонсорську допомогу!

Адже, щоб бути надійним захисником своє Батьківщини потрібно вчитися з дитинства!

Керівник гуртка "Культура мови та спілкування "

Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень