A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Різноманітна Україна

Дата: 23.09.2020 14:15
Кількість переглядів: 79

Квест - розвиваюча та пізнавальна форма роботи з дітьми, яку використовуємо в навчальній та виховній роботі нашого Будинку дитячої та юнацької творчості.

23 вересня на дитячому майданчику біля районного Будинку культури з учнями 2 класу Диканського НВК імені М.В. Гоголя проведений патріотичний квест "Україна різноманітна", присвячений 77-мій річниці визволення Диканщини від окупантів. Різноманітна Україна своїми звичаями, традиціями та різнобарвними квітами. Три команди вихованців "Маки", "Волошки" та "Соняшники" вправно пройшли шість творчих станцій: патріотичну вікторину, складання пазлів ( із зображеннями пам'яток природи та архітектури Диканьки), дитячий малюнок на асфальті та три майстер - класи від керівників гуртків.

Світлана Артюх - керівник гуртка образотворчого мистецтва навчила дітей малювати креативною технікою за допомогою ватних паличок та гребінця. Золотоголовий Свято-Троїцький храм із диканським краєвидом зобразили на малюнках діти із команди "Маки". Керівники гуртків - Оксана Серга та Олена Жданова виготовляли із "Соняшничками" окуляри і метелики для хлопчиків та яскраві маски "Єдинорожки" для дівчаток. Команда "Волошки" виготовили своїх домашніх улюбленців - кошенят із картону разом з керівниками гуртків Ольгою Воронянською та Каріною Гринь.

Дітки отримали багато цікавої інформації та залишилися дуже задоволені проведеним заходом. По закінченню отримали солодкі призи і виготовані власноруч сувеніри. PR-захід Диканського БДЮТ залишив слід на асфальті перед районим Будинком Культури, щоб не залучені позашкільною освітою діти приєдналися до лав вихованців Будинку творчості.

Культорганізатор БДЮТ Алла Оніпко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень