A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

18.05.2022 Гурток "Юні оператори"

Дата: 18.05.2022 14:25
Кількість переглядів: 31

Тема заняття: Англійська мова - місточок до радіозв'язку з далекими кореспондентами.

DX-кореспондент - мрія кожного радіолюбителя! Як у рибалок найбільша радість - виловити сома або велетенську щуку, так у радіолюбителя - зв'язатись з країнами інших континентів. Єдина мова для DX-спілкування в етері коротких хвиль - англійська. Вивчаючи в школі англійську мову, не кожен з вас, мабуть, віддає потрібну кількість часу, щоб на 12 балів її засвоїти та в майбутньому вільно володіти. Батьки, намагаючись вам допомогти в цій нелегкій справі, наймають репетиторські заняття аби надати вам підтримку.

Сьогодні, на жаль, питання додаткових занять з англійської мови для усіх нас складне за браком часу у вас, коштів у батьків, пального в транспорті... Тож, любі діти, давайте вивчемо он-лайн і самостійно основні фрази для радіозв'язку англійською мовою за нашим зразком (на фото). Вчорашній КВЕСТ "Радіозв'язок англійською мовою" бажає бути кращим. Англійську ми згадували тяжко....

Тож, попрацюємо над англомовною фонетикою радіолюбителів. Цифри згадуємо в роздріб за таким текстом: 693086. 532710. 842486. 543892 814026. Промовляйте в голос і літери: DOWONB. MVXDAQ. NLCTUP. BSWGKL. MNBVC. XZLKJH. FDSAO. МОЛОДЦІ!

Пам'ятаймо, що наші воїни - Герої - Захисники радіють, коли діти навчаються і виростають надійною зміною України.

Керівник гуртка Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень