A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Святковий творчий конкурс «Юний захисник»

Дата: 02.12.2020 14:00
Кількість переглядів: 117

Вже стало традицією 6 грудня вітати усіх чловіків, юнаків, хлопчиків – майбутніх захисників нашої держави із святом Збройних Сил України. Напевне, цим слабка половинка людства хоче підкреслити у чоловіків такі якості, як мужність, сміливість, щиросердя, шляхетність та небайдуже серце. Тому розважальна конкурсна програма «Юний захисник» напередодні свята, сподіваємося, допомогла нашим вихованцям гуртків розвинути такі гарні риси і довести, що вони дійсно розумні, веселі, кмітливі і сильні.

Шість конкурсантів: Дзюба Станіслав, вихованець гуртка «Початкове технічне моделювання» (керівник гуртка В. Оксьоменко), Салюк Тимур, вихованець гуртка «Паперокручення» (керівник гуртка К. Гринь), Лидзар Євген, вихованець гуртка «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку» (керівник гуртка М. Дєєва), Жданов Михайло, вихованець гуртка «Культура мови та спілкування» (керівник гуртка О. Жданова), Підгребельний Назар, вихованець гуртка «Бісероплетіння» (керівник гуртка О. Воронянська) та Терещенко Кирило, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник гуртка С .Артюх) зустрілися один на один з журі (за умовами карантину).

Гімн України на початку заходу створив особливий внутрішній настрій. У візитці «Я – юний захисник» хлопці розповіли про себе, свої захоплення, продемонстрували свої вміння чи творчі поробки, розповіли про свою мрію, привітали конкурсантів та виголосили побажання своїм суперникам.

В інтелектуальному конкурсі «Козацькому роду нема переводу» вихованці пригадали історію козацтва і дали відповіді на поставлені запитання.

У конкурсі «Солдатські будні» учасників перевірили, наскільки у них «влучне око», який у них «окомір» («на око» визначали довжину дівочих стрічок) та на швидкість виготовляли і запускали у простір актової зали паперові літачки з номерами учасників змагання.

Конкурс «Чорний ящик» показав неабиякі знання знарядь захисту на війні, де лежали бутафорні атрибути.

Словами німецького поета, прозаїка і мислителя Йогана Гете: «Манери людини – це дзеркало, в якому відображається його портрет» розпочався «Джентельменський конкурс», де хлопці показали, як вони володіють правилами доброго тону та прийомами етикету в повсякденному житті.

Завершилося змагання юних захисників конкурсом «Польова кухня», де після довготривалого походу хлопці зробили привал. Потрібно було визначитись зі стравою на вечерю, яку хлопці зможуть приготувати в польових умовах. З цим завданням учасники справилися на відмінно, бо знають, як готувати і борщ, і капусняк, і плов і навіть пекти печиво. А веселий український танець «Козачок» з ведучою і організатором цього конкурсу (автор цих рядків) сподобався хлопчикам найбільше!

За підсумками конкурсної програми «Юний захисник»: І місце виборов Лидзар Євген, ІІ місце – Жданов Михайло, ІІІ місце – Дзюба Станіслав. Переможці і всі учасники конкурсу отримали подяки, призи та солодощі. Колектив Диканського Будинку дитячої та юнацької творчості дякує Олександру Дорогобіду та Олександру Кабцану за надання спонсорської допомоги у проведенні святкового конкурсу.

Культорганізатор БДЮТ Алла Оніпко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень