A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Картини з меленої кави

Дата: 28.09.2021 15:29
Кількість переглядів: 44

Сьогодні у нас було цікаве заняття. І ми знову малювали кавою, але уже по іншому, малюнки меленою кавою.

Якщо у вас мало часу для того, щоб засвоїти елементи роботи з  рукоділля, спробуйте освоїти картини і вироби з меленої кави. Це просто, ароматно, захоплююче і дуже красиво!

Про те, що можна створювати шедеври з кавових зерен відомо всім, але мало хто чув про те, що в якості матеріалу для творчості використовують мелену каву. Між тим, ароматний порошок чудово підходить для доповнення інших видів рукоділля, прикраси фігур з кавових зерняток і для самостійного застосування. Не сумніваємося, що вам сподобаються вироби і картини з меленої кави своїми руками, їх зможе намалювати навіть дівчинка або хлопчик, які ніколи не мали схильності до живопису.

Хто придумав малювати кавовим порошком, на жаль, невідомо. Але це захоплення можна поставити в один ряд з малюванням сіллю і створенням картин із сипучих матеріалів. Можливо, першу кавову картину подарував світу кавоман, якому не сподобався смак нового сорту кави і він вирішив утилізувати продукт таким оригінальним способом. Однак світ поступово завойовує це ароматне мистецтво.

Чи підходить це  захоплення всім? Можна сміливо сказати, що так! Витрат практично ніяких, часу витрачається теж мало, а результат практично завжди виправдовує очікування! Наприклад, на те, щоб вишити бісером метелика на серветці, потрібно кілька днів, а створення кавового шедевра займе менше години!

Картини з меленої кави: особливості техніки і перші кроки.

Для малювання не потрібно купувати елітні сорти кави, про які ми вже розповідали читачкам, захоплені цим бадьорить напоєм. Цілком згодиться найдешевший продукт дрібного помелу, рекомендований виробником для заварювання в чашці

В якості основи для картини можна взяти ватман або щільний картон.

Після цього можете намалювати малюнок на ваш смак або знайдти в інтернеті, покрити клеєм ПВА ті місця, які потрібно зафарбувати.

Далі все просто – посипте місця з клеєм кавою, дайте шедевру підсохнути і зніміть залишки. При бажанні, картинку можна доповнити цілими кавовими зернятками, стразами, бісером та іншими відповідними елементами.

Керівник гуртка Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості

На зображенні може бути: у приміщенні

 

На зображенні може бути: 6 людей та люди стоять

На зображенні може бути: 2 людини та дитина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень