A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

23.06.2022 Отримання творчих кейсів для дітей з числа ВПО

Дата: 23.06.2022 15:41
Кількість переглядів: 28

23.06.2022

Творчі кейси для дітей із числа ВПО, які зареєстровані та проживають на території Диканської територіальної громади, отримано!

Робота з сім'ями родин, які тимчасово проживають на Дикащині, триває вже третій місяць. Об'єдналися різні колективи нашої громади аби забезпечити, в першу чергу дітям, психо-соціальну підтримку, дозвілля з елементами творчого, екологічного, психоемоційного розвитку.

Колектив Диканського БДЮТ, використовуючи власні ресурси, залучаючи підтримку Центру Інноваційної Освіти "Про. Світ" з пілотним проєктом "МИ ПОРЯД", гуманітарну допомогу від Полтавської обласної організації ТЧХУ (волонтерами якої є усі педагоги Будинку творчості), тісно співпрацюючи з громадами Великобудищанського та Балясненського старстатів, залучили до заходів понад 200 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, з якими зустрічались неодноразово. За квітень - травень педагоги БДЮТ провели 12 заходів (залучили 387 дітей), за червень - 15 заходів (залучили 245 дітей).

Дякуючи Управлінню молоді та спорту Полтавської ОВА, команда Диканської селищної територіальної громади сьогодні отримала набори для творчості проекту "Спільно. Для молоді" від ЮНІСЕФ. Офіційне вручення та презентація кейсів відбулись в приміщенні ЦНАПу м. Полтава.

Ініціатива приносить свої плоди. Вчасно оформлені та надіслані документи методистом БДЮТ до Управління молоді та спорту Полтавської ОВА надають нам нові комплекти інструментів для продовження творчої комунікації з родинами ВПО. Два кейси вагою по 45 кг з творчими матеріалами для дітей віком до 6 років та шкільного віку. В зв'язку з поповненням матеріальної бази, готуємо нову ініціативу від колективу БДЮТ щодо волонтерської діяльності усіх бажаючих, залучаючи також осіб з числа ВПО. Разом ми - сила!

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень