A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Якщо людина талановита, вона талановита в усьому!

Дата: 22.09.2020 16:09
Кількість переглядів: 95

Михайло Стрижак - вихованець гуртка "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку" з дня його відкриття, учасник обласних змагань (вересень 2017., 2018 р., 2019 р.), Всеукраїнських змагань в м. Херсон (серпень 2018 р., 2019 р.),Чемпіонату України з радіозв'язку в м. Херсон (серпень 2018 р., 2019 р.), Кубку України з радіозв'язку в м. Остер Чернігівської області (травень 2019 р.), Всеукраїнських заочних змагань з радіозв'язку на коротких хвилях (серпень 2020 р.).

За три роки гурткової роботи Михайло отримав на цих змаганнях 13 призових місць, з них: 7 - бронзових медалей, 3 - срібних та 3 - золоті нагороди.

З вересня 2020 року Стрижак Михайло - студент Полтавської Місіонерської Духовної Академії в м. Горішні Плавні. Юнак обрав духовний шлях... З трьох років відвідував храм у селі Писарівщина, де проживає, а згодом став пономарем у відродженому монастирі. З 7 років відвідував гурток Диканського Будинку дитячої та юнацької творчості "Біблійна історія та християнська етика" (керівник гуртка - Алла Оніпко) та недільну школу "Паросток", що діє у Великобудищанському Свято-Троїцькому храмі. Самостійно оволодів грою на гитарі, виступав на сільських святах у складі вокально-інструментального ансамблю "Доброшин", оволодів грою на губній гармошці, беручи інтернет-уроки, та розпочав навчання гри на скрипці в Диканській музичній школі. Але його УНІКАЛЬНУ, НЕПОВТОРНУ, ПРАВИЛЬНУ гру на телеграфному ключі азбукою Морзе ми не забудемо ніколи, бо це найвище досягнення серед гуртківців!

19 вересня 2020 року на свято Михайлового Чуда в храмі Полтавської Духовної Академії нашого Михайлика благословили на підрясник (духовне вбрання семінариста) та вітали з Днем Ангела. Із усіх талантів він обрав духовне - стати священником!

Залишаючись вихованцем радіогуртка в цьому навчальному році, Михайло працює дистанційно, самостійно вдосконалюючи знання з азбуки Морзе в комп'ютерних програмах, стане учасником обласних заочних змагань з радіозв'язку у 2020 році.

Дякуємо Стрижаку Михайлу та його батькам за творчість, наполегливість, результативність у позашкільній освіті.

Керівник гуртка Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень