A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

20.05.2022р. "Наполеглива праця та хороші результати"

Дата: 23.05.2022 16:26
Кількість переглядів: 34

Ось і підходить до завершення даний навчальний рік, який був досить нелегкими!

Думали, планували, хотіли, щоб заняття гуртка "Культура мови та спілкування" з моїми розумними та талановитими вихованцями проходили у затишному кабінеті та у приємній атмосфері... Але не так сталося, як хотілося.... У зв'язку із ситуацією, яка зараз відбувається у країні, не змогли ми зустрітися на гуртку для живого спілкуванні, і довелося працювати дистанційно.Та все одно, це не стало на заваді для моїх наполегливих вихованців!

За час дистанційного навчання багато діток були досить активними, ініціативними та старанними, плідно працювали, незважаючи на такі умови навчання, із завзятістю виконували цікаві завдання, які були надіслані, приймали участь у конкурсі, малювали малюнки воїнам, які передавалися на передову, малюнки на підтримку тваринок, які були евакуйовані з м. Харків до с.Ковалівки та виготовляли поробки. Всі завдання виконували досить старанно та сумлінно!

Тому, за активну участь у дистанційній роботі гуртка, особисто від себе, я вирішила нагородити найактивніших вихованців подяками та гарними корисними подарунками, а солодке печиво було від товариства "Червоний хрест".

Дякую діткам за співпрацю, а батькам - за чудове виховання нашого майбутнього покоління!

Дуже приємно, коли тебе чують, підтримують та розуміють!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень