A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

ПІДСУМКИ творчого онлайн-конкурсу "ВІД ВЕРБНОЇ НЕДІЛІ ДО ВЕЛИКОДНЯ"

Дата: 03.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 35

Ось і прийшов час підводити підсумки творчого онлайн-конкурсу "Від Вербної Неділі до Великодня", що проходив з 28 квітня до 2 травня 2022 року.

З великою Пасхальною радістю ми споглядали яскраві фото 31 учасника, вихованців Будинку творчості різних вікових категорій, за які було віддано 3 093 голос.

Дякуємо ВАМ, шановні діти, за патріотизм та духовність у своїх фото-шедеврах! Дякуємо батькам і рідним за підтримку своїх сімейних фото! Дякуємо усім друзям нашої сторінки за активність онлайн-голосування, що залучило до PR-заходу БДЮТ більше вболівальників та прихильників дитячої творчості!

За найбільшою кількістю творчого онлайн-конкурсу "Від Вербної Неділі до Великодня"

ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОГОЛОШУЮТЬСЯ:

І місце - Коберник Антон, 13 років, "Пасочки" (вихованець гуртка "Християнська етика", керівник Алла Оніпко), отримав 400 голосів;

ІІ місце - Жданов Михайло, 9 років, "Традиції Великодня" (вихованець гуртка "Культура мови та спілкування", керівник Олена Жданова), отримав 320 голосів;

ІІІ місце - Криворучко Анастасія, 8 років, "Великодні пасочки" (вихованка гуртка "Християнська етика", керівник Алла Оніпко), отримала 183 голоси.

Організатори даного конкурсу вирішили надати приз глядацьких симпатій Король Маргариті, Спаській Марії та Бабено Аліні.

Вручення нагород та подяк переможцям фоточеленджу, які залучили найбільше вболівальників на сторінку Диканського будинку дитячої та юнацької творчості, відбудеться 04 травня 2022 року на 13.00 у приміщенні БДЮТ (смт. Диканька, вул. Незалежності, 117, ІІ поверх, кабінет №2).

Щиро дякуємо вихованцям БДЮТ, які взяли участь у челенджі та всім небайдужим, хто підтримав діток та їх творчість!

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень