A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Якість освіти - це щасливі діти в закладі освіти!

Дата: 16.04.2021 16:47
Кількість переглядів: 48

Якість освіти - це щасливі діти в закладі освіти!

Внутрішня система забезпечення якості освіти (ВСЗЯО) - це система спостереження, опитування, анкетування, вивчення документації закладу освіти з подальшим аналізом підсумків, обговоренням на засіданнях методичної і педагогічної ради та оприлюдненням підсумкових матеріалів на офіційному сайті закладу освіти. Диканський БДЮТ Диканської селищної ради Полтавського району розпочав розбудову ВСЗЯО у грудні 2020 року та продовжує цю роботу, систематизуючи матеріали, вирішуючи питання виявлених слабких сторін, що впливають на достатній рівень якості освіти.

15 квітня на протязі 2 годин відбулася обласна онлайн-конференція з питань розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах позашкільної освіти, де взяли участь 100 керівників. Поділитися досвідом проведеної роботи в цьому напрямку запропонували нашому закладу.

Підготувавши презентацію, директор БДЮТ ознайомила шановане зібрання з результатами проведеного анкетування педагогічних працівників (самооцінка власної і управлінської діяльності), наочними діаграмами анонімного опитування батьків здобувачів освіти, відгуками дітей про будинок творчості та висловила думку про необхідність аналітичного і критичного відношення до власної діяльності задля підвищення рівня якості освіти у нашому закладі.

Подяки за виступ полтавських і київських колег - організаторів даної конференції приємно вразили і свідчать, що Диканщина гарно крокує в даному напрямку.

Методист О. Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень