A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Конкурс "Намалюй свою мрію"

Дата: 22.04.2021 21:41
Кількість переглядів: 51

"Намалюй свою "МРІЮ""

Мрії - це найцінніше, що є у людини.

Згадаймо, як кожен з нас в дитинстві мріяв стати пілотом літака чи стюардесою, моделлю чи відомою актрисою, мріяв про величезний будинок на березі океану чи піднятися на повітряній кулі високо-високо до небес і доторкнутися до них руками. У кожного з нас у дитинстві мріям не було меж. Адже, якщо постійно думати про свої цілі, бачити їх реалізованими, то тоді неодмінно у нас з'явиться привід сказати: «Моя мрія збулася!».

Для популяризації видатної постаті Олега Антонова, під керівництвом якого було створено 22 типи літаків сімейства «Ан» та близько 100 їх модифікацій та професії авіаконструктора, від імені державного Концерну «Укроборонпром» серед вихованців шкіл та гуртків областей України було оголошено конкурс «Намалюй свою «Мрію»»

Вихованці Диканського Будинку дитячої та юнацької творчості . Боровик Маргарита(12р.), Ладчук Яна(11р.), Шостак Аліна(10р.), Олефиренко Анна (8р.), Ладчук Анастасія(7р), під керівництвом своїх керівників гуртків Артюх С.М. та Кравченко А.О., активно взяли участь у конкурсі і змогли втілити свою дитячу мрію, поки лише тільки на папері, але, можливо, колись вона стане реальністю для кожної з них.

Завдання було непростим, адже пов’язати дану тему потрібно було з літаючими апарати.

Кожна вихованка по-своєму намалювала свою роботу, використовуючи власну техніку виконання, знання, вміння та навички отримані на заняттях з образотворчого мистецтва.

Як на мій погляд роботи виявилися чудові!

Щиро дякуємо дівчаткам за прийняту участь у конкурсі (виконані роботи) та окрема подяка керівникам гуртків Артюх С.М. та Кравченко А.О. за організацію, допомогу та підтримку своїм вихованцям.

Тепер лише залишається чекати на результати.

Все, що ви можете уявити собі, ви можете досягти.

Пам'ятайте, що мрії збуваються!

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень