A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Дистанційне заняття гуртка "Образотворче мистецтво" . Дерево кохання

14 лютого День святого Валентина або День всіх закоханих відзначають у багатьох країнах. Невід'ємним символом дня Святого Валентина є Валентинки, які придбали самі різні форми - це і листівки, і солодощі, і предмети посуду, прикраси, мають форму серця. 14 лютого став особливим днем для закоханих, коли вони говорять один одному про свої почуття, намагаються здивувати і показати свою турботу і любов.

10:38 04.02.2022

Дистанційне заняття гуртка "Паперопластика".Серце з чупа-чупса своїми руками.

Всі діти люблять смачні сувеніри. Тут однаково важливі і наповнення, і ідея. Для самих маленьких ідеальним частуванням може стати простий льодяник на паличці - чупа-чупс, який піднесений незвичайним способом у формі оригінального вироба.

09:20 04.02.2022

Дистанційне навчання. Гурток "Бісероплетіння" Серце із бісеру

 Такий чудовий подаруночок, як серце з бісеру,можна дарувати на різні події: до Дня святого Валентина, в день народження або просто улюбленим. Особливих знань і певних умінь для цього зовсім не потрібно. Це завдання може виявитися для початківців рукодільниць простий, а головне - дуже захоплюючою. Достатньо лише запастися терплячістю і дотримуватися даної схеми. Матеріали:чеський бісер,проволка,ножниці. Робота буде проходити в стилі «монастирське рукоділля хрестиком». Потрібно взяти відрізок дроту по довжині 120 см, зімкнути її вдвічі, з обох країв насадити по бусинці і пересунути їх донизу. Другу бісеринку необхідно протягувати дротяними закінченнями з двох сторін і впритул стягнути, щоб модель була заповненою. Як показує схема, внаслідок виходить трикутник з бісеру. Тепер на будь-який з підстав слід нанизувати по одній намистині, а третю бісеринку всунути закінченнями дроту з обох напрямків, а також затягнути бісер. Схема серця показує, що вийшов справжній хрестик з чотирьох намистин. Цей крок потрібно повторити до 8-го ступеня.

13:30 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень