A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Внутрішня система забезпечення якості освіти закладу позашкільної освіти

Дата: 26.05.2022 09:16
Кількість переглядів: 44

Продовжуємо роботу у створенні внутрішньої системи забезпечення якості освіти (далі ВСЗЯО) згідно нових Методичних рекомендацій відповідно до Наказу Державної служби якості освіти України від 29 вересня 2021 року.

ВСЗЯО закладу позашкільної освіти - це сукупність компонентів, які визначають якість освітньої діяльності, що встановлює рівень організації, забезпечення та реалізації освітнього процесу, спрямованого на здобуття якісної позашкільної освіти. Збір та аналіз інформації для самооцінювання розпочали з опитування педагогів та батьків вихованців БДЮТ.

На засіданні педагогічної ради 23.05.2022 одним із завдань для керівників гуртків було оформлення Анкети анонімного характеру, дані з яких будуть використані лише в узагальненому вигляді. Педагоги аналітично та самокритично підійшли до справи та надали відповіді на 34 питання. Електронним ресурсом у групах гурткової роботи Viber керівниками гуртків надіслано Анкету для батьків "Якість освітніх та управлінських послуг".

Форму спостереження за освітнім середовищем у закладі позашкільної освіти (згідно Додатку 2) та Форму вивчення документації (згідно Додатку 4) опрацьовує робоча група, затверджена Протоколом педради від 23.05.2022, у складі: методиста, культорганізатора та двох керівників гуртків.

Узагальнення інформації та оприлюднення якості позашкільної освіти очікується у липні місяці 2022 року на офіційному сайті Диканського БДЮТ.

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень