A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

28.02.2024 Гурток: Акварелька

Дата: 26.03.2024 09:31
Кількість переглядів: 6

Тема: "Безпека на майданчику" Рухома іграшка

" Діти на качелях"

Садок"Теремок" група" Калинка".

Коли вже всі зачекалися тепла і нам на зустріч йде весна і незабаром діти будуть гуляти на дитячому майданчику. Але потрібно пам'ятати про техніку безпеки і як потрібно себе вести.

Улюблене дитяче заняття - катання на гойдалках - є одним з найбільш травматичних видів дитячого дозвілля. Це відбувається через погану якість конструкцій, незнання елементарних правил техніки безпеки, неуважність батьків і дітей. Як убезпечити дитину від можливих травм і що для цього слід знати?

Як повинна вести себе дитина на гойдалці:

- Не варто сильно нагинатися вперед, сидячи на ланцюгових гойдалках. Це може спровокувати падіння.

- Потрібно заборонити дитині зістрибувати з гойдалок, дитячих каруселей та гойдалок балансир на ходу. Адже при невдалому приземленні, гойдалки можуть вдарити дитину по потилиці.

- Розгойдувати конструкцію потрібно стоячи збоку.

- Слід заборонити дитині бігати поруч з раскаченними гойдалками.

- Взимку не рекомендується розгойдувати гойдалки занадто сильно - рука дитини в рукавицях не може бути якісно зафіксована, що збільшує ризик падіння.

Дитячі майданчики є одним з найулюбленіших місць проведення часу багатьох дітей, на яких вони можуть гратися, спілкуватися, розвиватися.Але для того, щоб майданчик був безпечним місцем для ігор, за дітьми треба стежити щохвилини.Для запобігання травм необхідно виключити всі небезпечні аспекти для того, щоб прогулянка пройшла з користю.

Тому сьогодні ми з дітками познайомилися з технікою безпеки на дитячому майданчику і які можуть бути випадки і обговорювали з дітками якщо щось трапилося телефонуємо швидкій допомозі 103.

Після обговорення ми з дітками відразу розпочали малювати,вирізати та клеяли рухому іграшку яка називається " Діти на качелях"

Для роботи нам знадобилося фломастери, клей, ножниці, малюнок. Діти робили з задоволенням так як хотіли побачити свої результати.

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень