A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Засідання педагогічної ради

Дата: 29.12.2021 09:45
Кількість переглядів: 24

Підсумовуючи І півріччя 2021-2022 навчального року, колектив Диканського БДЮТ конструктивно попрацював на засіданні педагогічної ради 28.12.2021 року. Обговорили підсумки методико- педагогічної, культурно-дозвіллєвої та суспільно-масової роботи. Заслухали самоаналіз гурткової діяльності кожного керівника гуртків, диспутуючи про шляхи вирішення наболілих питань: забезпечення батьками своїх дітей матеріалами для здійснення навчального процесу на гуртках та про виконання плану індивідуальної роботи з обдарованими дітьми.

Звіт методиста БДЮТ Олени Жданової досить змістовний, оскільки проведена досить велика і різностороння робота педагогічного колективу за І півріччя, багато досягнень, перемог та призових місць, порівнюючи з минулим навчальним роком (звіт методиста в місцевій газеті "Трудова слава"). Культорганізатор БДЮТ Алла Оніпко висвітлила виховну роботу в позашкільному закладі, аналізуючи виконання Плану виховної роботи та тісну співпрацю з громадськістю.

Педагоги отримали інструктаж від директора БДЮТ щодо пожежної безпеки, відповідальні за протипожежну безпеку в приміщеннях БДЮТ проінформовані про щоденний запис в Журналі пожежної безпеки в кінці робочого дня. Інструктаж вихованців та їх батьків щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності в зимовий час, правил пожежної безпеки, чинних карантинних вимог в канікулярний час та під час проведення внутрішніх гурткових Новорічно-Різдвяних західів необхідно провести в офлайн та онлайн форматі.

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень