A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

11.03.2024 Гурток: Юні художники

Дата: 27.03.2024 09:56
Кількість переглядів: 10

Тема: Акварельний живопис.Малювання аквареллю «До нас завітала Весна».

Мета. Ознайомити дітей із технікою малювання аквареллю . Розвивати знання про властивості акварельного паперу, учити змішувати акварельні фарби. Формувати у дітей вміння помічати красу рідної природи, розвивати творчу уяву, почуття кольору та композиції. Виховувати охайність

Акварельний живопис – це техніка живопису водорозчинними фарбами, які при нанесенні на папір створюють ефект легкості та прозорості.

Акварельні фарби – одні з найулюбленіших у художників. По-перше, існує багато технік роботи з аквареллю, а по-друге – з їхньою допомогою можна створити чудову картину, навіть якщо ви зовсім не вмієте малювати.

Картини, написані аквареллю, дивовижно легкі та насичені повітрям. Проте сам процес створення картин ще більш захоплюючий та таємничий. Тому сьогодні відбувся Майстер-клас акварельного живопису діти ознайомилися про особливості цього виду живопису та навчитися створювати справжні шедеври на папері.

Для роботи акварельного живопису ми використовували особливий акварельний папір, який має більшу щільність та не розмокає при намочуванні. Акварельний папір має різноманітну текстуру, яка додає живописних ефектів акварельній картині.

Тому діти всі від цього були в захваті

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень