A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

3.05. 2023 року Гурток "Початкове технічне моделювання"

Дата: 09.05.2023 09:57
Кількість переглядів: 9

Велике і прекрасне слово – Мати.

Від нього все на світі. Навіть світ.

О, як їй легко на руках тримати

Дитину, як найвищий заповіт.

День матері в Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. У 2023 році День матері в Україні припадає на неділю, 14 травня.

Мама, матінка, матуся, мамуся, мамочка …. Скільки ніжності, вдячності, поваги і тепла викликає у нас це слово!? Хіба хтось може бути ближчим за неї, рідної? Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. Вона дарує нам життя, вчить усіх життєвих почуттів, оберігає від негараздів, допомагає у всьому, переживає, підтримує, піклується та спостерігає за нами. Матуся завжди поруч зі своєю дитиною, завжди у її серці. Мама – це перший Всесвіт дитини!

Материнська любов – особлива!!! Тому що мама любить нас ні за що, всупереч усьому! І це, мабуть, найкраща та найсвітліша любов, яка може бути у світі. Для кожного мати — це та могутня фортеця, за якою кожний з нас почувається у безпеці, це – потужне джерело знань, натхнення, сили, ніжності, вірності по всьому життєвому шляху.

Мама народжувала дитину, співала їй колискові пісні, вчила добра і любові, навчала охайності, працьовитості.

День Матері — свято щирої взаємної любові. Це час, коли ми можемо дати знати своїй мамі, що ми її дуже любимо і безмежно вдячні за можливість бути, за можливість жити…

До БДЮТ завітали учні 3 класу разом з класним керівником Людмила Ладур. Завзято приступили до створення подарунку до дня матері.

Керівник гуртка Вікторія Оксьоменко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень