A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

21.12.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 27.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 7

Тема: "Зима-чарівниця".

Мета: Розкрити ознаки зими; навчити учнів бачити і відчувати красу природи; виховувати почуття прекрасного, дбайливого ставлення до природи, розвивати позитивно-емоційне ставлення до пізнання навколишнього світу, увагу, уяву та творчі здібності.

Дорога біла стелиться

І краю їй нема.

Сніжок мете. Метелиця.

Прийшла до нас зима.

Скільки гарного довкола взимку – блискучі бурульки, ажурні сніжинки, великі і таємничі кучугури білого пухнастого снігу. Казкова краса зими притягує, хвилює, бентежить нашу уяву.

А чим саме зачаровує зима кожного з вихованців гуртка, ми це дізналися на занятті, темою якого була "Зима-чарівниця". Дітки прослухали легенду про Зиму, розгадали кросворд, пригадавши основні особливості зими, її атрибути, тренуючи при цьому свою пам'ять та показали кмітливість та спритність, а також готувалися до новорічних свят, пригадавши колядки та щедрівки.

З наближенням новорічних свят дітки чекають дива та подарунків, а особливо вони чекають зробити приємний сюрприз для своїх рідних, тому на занятті ми виготовили чудові подарункові сувеніри із солодкими сюрпризами!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень