A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

21.06.2023 Розважальна програма для дітей.

Дата: 06.07.2023 10:10
Кількість переглядів: 13

 

Коли настає літо відразу піднімається настрій. Це три чудових місяці, які можна провести, як захочеш. А головне можна скільки завгодно зустрічатися з друзями.

І знову дзвінкі голоси дітей у БДЮТ. Вихованці прийшли на бінарне заняття від Юлії Бугай(«Вокальний гурток») та Ангеліни Усенко (гурток «Умілі ручки»). Творча праця приносить велике душевне задоволення.

Отож, креативні палички, фарби, пензлики, олівці, фломастери кольоровий папір у руках дітей перетворилися на чарівні інструменти, за допомогою яких гуртківці виготовили фантастичні вироби.

А музика… Вона захоплює, бере в полон своєю чарівністю.Треба мати особливу душу, щоб любити музику, чути мелодію навіть у співі вітру, шурхотінні листочків на деревах, у весняних щебетаннях птахів.

Вихованці вчили нові розспівки, руханки. Співали пісні про Україну. Неймовірний вибух позитивної енергії, фантастичний запал підкорив вихованців так, що майже кожен не зміг всидіти на місці.

Діти прагнуть жити у мирі, і хочуть якомога скоріше повернутися до звичного життя,, а ми, дорослі, намагаємось їм у цьому допомогти.

Керівники гуртків: Ангеліна Усенко,Юлія Бугай

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень