A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

14.03.2024 Гурток: Акварелька

Дата: 27.03.2024 10:14
Кількість переглядів: 6

Садок "Теремок" група "Калинка"

Тема: Графіка. Малювання кольоровими олівцями."Україна - рідний край"

Мета: збагачувати знання дітей про те, що наша Батьківщина - Україна, люди, які живуть в Україні - українці; ознайомити з державними символами (гербом, прапором, Гімном ) України, символічним значенням кольорів прапору та тризуба; учити правилам поведінки при використанні державної символіки; формувати бажання якомога більше дізнатися про свою Батьківщину; розвивати інтерес до України, бажання спілкуватися рідною мовою, національну свідомість; виховувати шанобливе ставлення до державних та народних символів; любов до рідного краю, повагу до українського народу, гордість та красу і велич нашої Батьківщини.

Наша Батьківщина це Україна. Україна — край, де ми народилися живемо, де жили наші предки. Україна – це Батьківщина для всіх людей, які живуть на її території. Україна – наша земля, наш рідний край. Україна... вона в усьому, що нас оточує: в річках, в горах, в містах, в зорях, у кожному камінчику, деревці. Україна – це й зелена трава у дворі вашого дому, по якій можна бігати, сидіти, лежати й дивитись на небо, як там пливуть білесенькі хмаринки. Усе це — наша Батьківщина. Україна — мирна держава, її народ хоче жити в мирі. Ми називаємо Україну нашою Батьківщиною. Батьківщина – це найкраще і найдорожче місце у світі. Усі ми любимо українську співочу мову, прекрасних наших людей, чарівну природу, щедру землю.

Сьогодні з дітками дошкільного віку незважаючи на те що була повітряна тривога нам не завадило заняття продовжувати в бомбосховище . З юними вихованцями малювали карту України кольоровими олівцями , рози круговий руном і використовували лише дві кольори....

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень