A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Гарні результати під Новий рік!

Дата: 27.12.2023 10:19
Кількість переглядів: 13

 

18-ть талановитих і обдарованих дітей, вихованці закладу позашкільної освіти, переможці Міжнародних, Всеукраїнських та обласних змагань, фестивалів і конкурсів, прославляли Диканський край наполегливою працею і завзяттям до творчості.

На протязі всього півріччя 2023 року ми звітували про досягнення і перемоги у засобах масової інформації, на офіційному сайті Диканського БДЮТ та на сторінці групи у Фейсбук.

Дякуємо за підтримку не байдужим землякам (і не тільки), які вболівають за виховання підростаючого покоління, їх всебічний розвиток, різносторонню діяльність у вільний від навчання час! Саме Ваша увага й визнання спонукають дітей до творчості і перемог!

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість жити і працювати з дітьми на рідній землі!

Дякуємо Диканській громаді за фінансування закладу позашкільної освіти, довіру і матеріальну підтримку дітей - переможців!

Дякуємо депутату Полтавської обласної ради Олександру ВАЩЕНКУ й депутату Диканської селищної ради Христині Покутній за увагу до здобутків наших вихованців, за солодкі подарунки до новорічних свят.

Сподіваємось, що у новому 2024 році педагоги Будинку творчості, не зупиняючись на досягнутому, продовжать креативити з юними талантами Диканщини.

Все буде Україна!

Педагогічний колектив Диканського БДЮТ

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень