A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

10.05.2023. Вокальний гурток.

Дата: 09.06.2023 10:21
Кількість переглядів: 16

Тема. Свято до Дня матері.

Мета: виховувати любов у дітей до мами, почуття вдячності, шанобливе ставлення, повагу, гордість за рідну матусю.

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий вітерець приносить до нас свято любові- День матері. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей.

Сьогодні гуртківці зібрались на свято до Дня матері. Дитяча метушня. Вихованці святково одягнені. Відчувається хвилювання. На святі присутні дуже почесні гості. Це молоді, красиві, любі мами та бабусі. Отож, діти хотіли подарувати їм гарний настрій.

На сцену виходить гурт дітей, які починають свято піснею «Про маму». А без кого не було б наших матусь? Правильно , без бабусь. Бабуся! Скільки вона пережила! Скільки вона недоспала ночей, голублячи своїх онучат. Тож подарунком для них став промінчик доброти з піснею "Сонячний промінчик». А яке ж свято без посмішки? Вокальна група виконала пісню з такою ж назвою " Посмішка". Не змогли сьогодні не згадати неньку- Україну. Адже це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальвничою природою. Вихованці також виконували пісні "Україночка" та "Музика рідного дому", які і були присвячені нашому рідному краю. Протягом свята діти брали участь у іграх, конкурсах, вікторинах, розповідали вірші. Свято швидко закінчилося. Діти подарували мамам та бабусям подаруночки. У піднесеному настрої всі розбіглися по домівках.

Керівник гуртка: Юлія Бугай.

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень