A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

01.06.2022 р. "Діти - квіти життя! Діти - це наше майбутнє!"

Дата: 03.06.2022 10:25
Кількість переглядів: 32

Немає нічого кращого, дорожчого та бажанішого в світі, ніж діти. Лише діти приносять у наше життя щастя, радість та гармонію. Тільки діти вчать нас життєвої мудрості, дарують нам сенс у житті, живлять нас силою та енергією. Діти ніколи не припиняють бути цікавими, навіть коли виростають.

Саме 1 червня кожного року відзначають міжнародне свято - Свято Дня Захисту Дітей! Воно створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами, які потребують підтримки та захисту від дорослих.

Саме сьогодні 1червня у селищі Диканька було проведено грандіозне свято-дійство для діток: смачна ярмарка "Діти - захисникам", де можна було придбати різні солодощі, напої та оригінальні роботи ручного виробництва (участь брали усі бажаючі жителі селища, зокрема і маленькі господині гуртка "Культура мови та спілкування", зароблені кошти підуть на підтримку ЗСУ), проведені веселі танці, цікаві конкурси і звісно ж оригінальні майстер-класи.

Незважаючи на воєнний стан у країні дуже багато діток відвідали дійство, а зокрема майстер-класи від Диканського БДЮТ.

Кожна бажаюча дитина могла зробити цікавий виріб "Кумедний павучок" і після цього отримати смачне печиво (від ТОВ "Інверт"( Лариса Пічкар)).

Дуже приємно було дивитися на задоволених та щасливих діток!

Адже коли щаслива дитина, то це робить щасливими і нас!

Хотіла окремо подякувати своїм помічникам-практикантам Карпак Анні, Владиславу та Жовноватій Тан,і які старанно та добросовісно допомагали мені у проведенні майстер-класу,  адже діток було досить багато і ми зуміли всім приділити увагу та допомогти, працювали дружно та злагоджено, бо разом - ми сила!

Керівник гуртка "Культура мови та спілкування" Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень