A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Гурток "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку"

Дата: 09.06.2023 10:28
Кількість переглядів: 20

Тема: Онлайн- "радіозв'язок" серед юних радіолюбителів України.

Продовжуємо щосереди виходити в імітований "ефір", використуючи інтернет - технології та платформи. Маємо результати в молодшій групі. Дмитро Ліпнягов подолав бар'єр страху і повноправно працює з більш досвідченими та старшими по віку дітьми з Херсону, Одеси, Полтави.

Вчимося! Справа не легка, професійна, розвиває дитячу увагу, вибіркову концентрацію, пам'ять. Наше заняття - справжній мозковий штурм, де інтернет служить для навчання, а також для відволікання від не ефективного його використання у вільний час.

Проведення онлайн-зв'язку - це не тільки усна розмова двох кореспондентів, але й правильний запис латиницею QSO (мовою радиста). Дмирик оволодів технікою запису в журналі радіозв'язків, самостійно його веде під час комунікації, не забуває і про графу "Час проведеного QSO".

Кінець навчального року та весна впливає на активність старшої підгрупи не зовсім позитивно, що зменшує успіх гуртка на Всеукраїнському рівні. Сподіваємось, що контрольні роботи скоро закінчаться і в літній оздоровчий період гуртківці будуть активно працювати в умовному "етері".

Керівник гуртка Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень