A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

10.01.2023 Християнська етика

Дата: 17.01.2023 10:35
Кількість переглядів: 17

 

Тема. Різдво Христове

(Он-лайн заняття)

Мета. Ознайомити вихованців з істинним християнським смислом свята Різдва Христового та православними традиціями його святкування, стимулювати бажання підтримувати народні традиції свого краю, виховувати співчуття, творити добрі справи, бути милосердним до інших.

Дорогі діти! Різдво приходить у наші серця разом з духовною радістю, терпкуватим запахом ялинки, білим пухнастим снігом, що вкрив діамантовою ковдрою святково прикрашені вулиці. І хоча з кожним роком ми стаємо все далі й далі від знаменної події, що сталася у Віфлеємі, велика Різдвяна радість продовжує переповнювати наші серця. Радість того, що народився наш Спаситель і Господь Ісус Христос.

Святкування свята Різдва в Україні особливі - з ялинкою, з кутею, веселою колядою та щедрівками.. І у ці святкові дні, як ніколи, відчуваєш єдність нашого народу. Адже, Різдво - ще один особливий привід забути всі образи й негаразди, час згадати, що всі ми - одна велика дружна сім'я. У храмах відбуваються урочисті богослужіння і саме час підняти свої очі до неба і разом з Ангелами проспівати : " Христос рождається. Славімо Його!"

Переглянувши біблійну історію про народження Сина Божого Іісуса Христа ви ще більше дізнаєтеся деталей про це Величне свято.

В очікуванні нього люди проводили час в молитві та пості, намагалися робити добрі справи, що є проявом любові і пошани до Бога, Який прийшов у цей світ заради спасіння людей.

І саме час помолитися до Богонемовляти за мир та перемогу нашого українського народу.

Керівник гуртка Алла Оніпко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень