A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

21.03.2024р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 16.04.2024 10:37
Кількість переглядів: 4

Тема: "Сторінками українських казок"

Мета: розкрити роль казки у розвитку особистості; розширити світогляд учнів; навчити розуміти моральний зміст казки; розвивати творчі здібності, зв'язне мовлення, поповнювати словниковий запас; виховувати доброзичливе ставлення один до одного.

Щороку 20 березня відзначається Всесвітній день казки!

Цей день покликаний нагадати нам про те, що і в сучасному світі казка живе разом з нами і не втратила свого призначення.

Казки - наші великі і мудрі вчителі, що спочатку виховують, а вже потім розважають. Казки дають перше уявлення про добро і зло, правду і неправду, чесність і справедливість. Прочитавши казку, ми стаємо добрішими, мудрішими, сильнішими та милосерднішими.

Люблять казки не тільки діти, а й дорослі. Адже в кожній казці є частинка їхнього дитинства, їхніх найприємніших спогадів.

Тож наша подорож на гуртку була саме "Сторінками українських казок", де дітки пригадали свої улюблені казки, які їм читали, а, можливо, і досі читають перед сном їхні батьки чи бабусі, пограли у гру "Вгадай казку за предметом", "Телеграми від казкових героїв", "Вгадай героя за описом", відгадували загадки і після рухливої фізкультхвилинки виконали поробку "Зайчик".

Казка - це чарівний світ, мудрості криниця.

Хай живе мільйони літ і не замутиться.

Хай навчає люд завжди, як по правді жити.

Щиру дружбу берегти, рідний край любити.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень