31.10.2022 Гурток"Спотивний та пішохідний туризм"
Тема.Харчування в поході
Для того, щоб йти по маршруту, нести рюкзак, рубати дрова, думати і любуватися природою, людині потрібно величезна кількість енергії. Тому при плануванні походу потрібно продумати свій раціон і правильно забезпечити себе харчуванням. Не забуваемо про раціональне харчування. Адже воно сприяє збереженню здоров’я, опірності шкідливим факторам навколишнього середовища, високій фізичній й розумовій працездатності, а також активному довголіттю. Вимоги до раціонального харчування складаються із вимог до: харчового раціону, режиму харчування, умов прийому їжі, якості їжі.
Складіть і запишіть на аркуші паперу з яких інгридієнтів варять польову кашу,потренуйтеся,з допомогою батьків,приготувати ці інгридієнти та зварити польову кашу!
Керівник гуртка Сергій Жернов