A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

04.10.2023р. Бінарне заняття гуртків "Культура мови та спілкування" і "Дівочого хору".

Дата: 10.10.2023 10:41
Кількість переглядів: 11

Тема: "Тварини - наші вірні друзі"

Мета: виховувати любов до тварин, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканості іншого життя.

Якщо собака - це все, що в тебе є, ти все одно багата людина.

(Луїс Сабін)

Нас всюди оточує розмаїтий, безмежний та неповторний світ живої природи.

Це пишні гіллясті дерева, дивовижної краси квіти, барвисті метелики, пернаті птахи і, звісно, наші чотирилапі друзі - тварини. Тварина стала вірним другом людини ще в прадавні часи, коли наші пращури змогли приручити диких звірів. І тепер ми не можемо уявити наше життя без - веселого, пильного і відданого друга та охоронця - песика, без котика - поважного та вусатого мишолова. А комусь до в

подоби крихітний хом'ячок, кумедна морська свинка або пухнастий довговухий кролик чи балакучий папуга.

У всьому світі створено громадські організації, які боряться за права тварин, тому кожного року 4 жовтня відзначається Всесвітній день захисту тварин. Цей день створений для того, щоб нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин. І саме цьому дню для вихованців гуртків "Культура мови та спілкування" і "Дівочого хору" (керівник Юлия Бугай) була присвячена пізнавальна виховна година "Тварини - наші вірні друзі".

Дітки прослухали цікаві факти із життя тварин, доповнивши мою розповідь своїми розповідями про своїх домашніх улюбленців, та скільки їх у них є, декламували вірші, співали пісні про тварин, розгадували загадки, потім пограли у цікаву гру " У світі тварин", де за поданими малюнками розділяли тварин на дві групи свійських та диких.

Заняття було пізнавальним та повчальним і було проведено, щоб допомогти краще пізнати тваринний світ, а також дати зрозуміти вихованцям про бережливе ставлення, цінності та недоторканість життя тварин.

Люди приходять на землю заради однієї мети - навчитися любити. Собаки - це з народження вміють, тому живуть менше за нас.

(Ельчін Сафарлі)

Тому бажаю, щоб у кожного з вас серце було добрим і щирим, чистим і переповнений великою любов'ю, ласкою та повагою до братів наших менших.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень