A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

"Диво, створене людиною...." (конкурс "Барвисте перевесло")

Дата: 11.02.2022 10:46
Кількість переглядів: 40

Яскраві і видовищні мультфільми завжди були улюблені дітьми з будь-якого куточка планети. Вони мають масу переваг: здатність виховувати, розвивати і плекати в дітях певні якості. Через мультфільми дитина дізнається про способи взаємодії з навколишнім світом, у неї формуються первинні уявлення про добро і зло. Асоціюючи себе з героями мультфільмів, дитина вчиться шанобливому ставленню до інших, вчиться боротися зі своїми страхами. У цілому, дізнається, як себе вести в тій чи іншій ситуації.

З метою розвитку уяви та світогляду у дітей до творчості письменників 24 лютого Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді відбудеться обласний конкурс з образотворчого мистецтва "Барвисте превесло" на тему "Диво створене людиною: візуалізація творчості Льюїса Керрола", присвячена 190-річчю від дня народження письменника. Конкурс проводитимитеться у 3-х номінаціях: живопис, графіка та скульптура.

Вихованці гуртка "Образотвочого мистецтва" Диканського БДЮТ Полтавець Ярослава та Олефиренко Анна (керівник Кравченко Анжела) взяли участь у конкурсі за номінацією живопис і виконали чудові малюнки, у яких висвітлили своє бачення з поданої теми.

Роботи відправлені на конкус, то ж чекаємо на результати!

Методист БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень