A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

10.02.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 16.02.2023 10:47
Кількість переглядів: 13

Тема: " Валентинки для найрідніших"

Мета: розширити знання учнів про звичаї, обряди та традиції, розвивати кругозір та уважність, виховувати любов та шанобливе ставлення до рідних.

В Україні дуже багато цікавих свят, але нажаль, не кожен знає історію їхнього походження. Свята мають свої звичаї, обряди та виникнення.

День закоханих або як його ще називають "День Валентина" - це свято романтики, кохання та ніжності, у цей день прийнято дарувати коханим і дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки.

Невід'ємним атрибутом цього свята є "Валентинка" - невелика листівка із зізнанням у коханні, які як правило роблять у формі серця і прикрашають трояндами, янголами та голубками.

Саме про виникнення та історію свята День Валентина прослухали вихованці гуртка "Культура мови та спілкування", отримали багато корисної інформації, а потім приступили до виготовлення подарунків - валентинок своїм найріднішим: мамі, татові, бабусі чи сестричці.

Який же День закоханих без вітальних валентинок та листівок із сердечками? Адже так приємно отримувати подарунки, коли вони зроблені власноруч.

Красиві, оригінальні та різнокольорові валентинки виготовили дітки.

Нехай День Святого Валентина буде сповнене світла та любові, й усі слова-побажання у цей день нехай ідуть від щирого серця.

Любіть та будьте любимі!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень